Viết lại câu vơí từ cho sẵn

     

Unit 1 trong những sách tiếng Anh lớp 11 cùng với chủ thể là Friendship. Để nắm vững kiến thức của bài học này, các chúng ta có thể khám phá với luyện tập bài xích tiếp sau đây nhé.

Bạn đang xem: Viết lại câu vơí từ cho sẵn

các bài tập luyện tiếng Anh lớp 11 tất cả đáp án chuẩn

*

các bài tập luyện giờ Anh lớp 11 kèm giải đáp chuẩn

UNIT 1: FRIENDSHIP

I. Choose the words which contain the sound /tʃ/ và /dʒ/

education, engineer, damage, mutual, computer, children, teach, Christmas, machine, village, religion, hamburger, enjoy, dirty, schedule, literature, information, question, orchestra, cheap, pleasure, feature, imaginary, jealous, cheese, jacket, geometry, green, purchase, suggest, instruction, essential, nature, fortunate.

/tʃ/……………………………………………………………………………..

/dʒ/……………………………………………………………………………..

II. Complete these sentences with the correct form of the word in the box.

constant capable selfish loyal suspicion acquaint enthusiast sympathize hospitable friend

1. His…………for music has stayed strong, throughout his 23 years in radio.

2. He showed unswerving…………khổng lồ his friends.

3. We all have great …………for the victims of the flood.

4.…………is very important because uncertain people cannot have sầu a life long friendship.

5. It was very …………of hyên ổn to lớn offer us his room.

6. We were delighted by the wonderful…………of the local people.

7. The wine had made him…………of thinking clearly.

8. Playing a game with the children is a good way of getting them………….

9. Inform the police immediately if you see anything…………

10. …………need time khổng lồ develop.

III. Complete the sentences with the correct form of the verb in brackets.

1. I didn't have enough time ………… (finish) my work yesterday.

2. As she drove past his house, she noticed him………… (run) away from home page.

3. I was relieved ………… (find out) that I had passed the exam.

4. She made her son………… (wash) the windows before he could go outside ………… (play) with his friends.

5. She lets her children ………… (stay) up very late.

6. We had nothing ………… (do) except look at the cinema posters.

7. We both heard him………… (say) that he was leaving.

8. It made hyên ổn angry………… (wait) for people who were late.

9. I couldn't underst& what the passage said, so I had my friend………… (translate) it for me.

10. It's important………… (start) the meeting on time.

11. There are too many people here for me………… (talk) to all of them.

12. It took ages ………… (download) the pictures from the Internet.

13. Whenever I have không tính phí time, I like…………(watch) the basketball team ………… (practice).

14. She sent me an e-mail………… (inform) me that the meeting had been canceled.

15. It was a thrill………… (see) my brother………… (win) the chess tournament last year.

IV. Combine the given idea into one sentence. Add khổng lồ when an infinitive sầu is required.

1. use/ scissors/ tool are/ for/ sharp/ very young children

………………………………………………………………

2. wrong/ consider/ they/ smoke/ it/ in public places

………………………………………………………………

3. let/ I/ stay/ think/ them/ should/ the weekend/ until/ we

………………………………………………………………

4. climb/ the first/ oxygen/ who/ Everest/ without/ person/ was?

………………………………………………………………

5. noticed/ run/ him/ from/ away/ she/ home

………………………………………………………………

6. made/ the film/ laugh/ right from/ them/ the first few minutes.

………………………………………………………………

7. I'll/ look at/ the plumber/ have/ the central heating boiler

………………………………………………………………

8. the answer/ you/ it/ work out/ clever/ of/ was

………………………………………………………………

9. the tourists/ back/ when/ be/ the guide/ didn't/ tell/ at the coach

………………………………………………………………

10. hear/ enough/ the guide/ clearly/ everyone/ didn't/ loudly/ for/ speak

………………………………………………………………

V. Choose the correct answers.

1. Instead of buying a new pair of shoes, I had my old ones …………..

a. repair b. to lớn repair c. repairing d. repaired

2. It's possible ………….. a train across Canadomain authority.

a. take b. to take c. taking d. lớn be taken

3. Now that we've finished painting the house, there is nothing left …………..

a. khổng lồ vì chưng b. for doing c. lớn be done d. for being done

4. Before we leave sầu, let's have Shelley …………..a bản đồ for us so we won't get lost.

a. draw b. khổng lồ draw c. drawing d. drawn

5. I can hear a cat…………..at the window.

a. scratches b. to lớn scratch c. scratching d. was scratching

6. I think your mother should let you…………..your own mind.

a. biến hóa b. to trang điểm c. making up d. made up

7. The police never found the money …………..in the robbery.

a. stealing b. be stolen c. steal d. stolen

8. Do you know what made so many people…………..their home?

a. evacuate b. to lớn evacuate c. evacuated d. be evacuated

9. ………….. bread, you usually need flour, salternative text, & yeast.

a. Make b. To make c. Making d. For make

10. We saw our favorite ballet ………….. at the theater last night.

a. perform b. performing c. performed d. in performing

11. He was never heard …………..'thank you' in his life.

a. say b. to say c. saying d. said

12. I was delighted ………….. my old friends again.

a. to lớn see b. seeing c. seen d. khổng lồ be seen

13. …………..to friends is nice but …………..alone is also enjoyable.

a. Talk / to be b. To talk / be c. Talk / be d. Talking / being

14. I'd rather………….. to Elvis than the Beatles.

a. listen b. to lớn listen c. listening d. listened

15. I can make myself …………..pretty well in English.

a. understand b. to understand c. understanding d. understood

VI. There is at least one mistake in each sentence. Suggest appropriate corrections.

1. She longed the holidays to lớn come so that she could be with her family again.

2. I overheard say that he's thinking of moving lớn Manchester.

3. They were seen climb through the window.

4. Very reluctantly, he consented her lớn lover the .money khổng lồ Janet.

5. My parents always encouraged work hard at school.

6. For years the group has been campaigning an inquiry khổng lồ hold inkhổng lồ the accident.

7. I watched a pavement artist lớn draw a portrait in crayons.

8. Sam promised me to lớn show me how to fish for saltháng, but he never had the time.

9. It's easier khổng lồ vị it yourself than to lớn explain to sometoàn thân else how to lớn vì chưng it.

10. He was never heard say 'thank you' in his life.

11. This thẻ entitles khổng lồ take an extra person with you không lấy phí.

12. They let me lớn borrow their oto while they were on holiday.

Xem thêm: Tìm Việc Làm Freelancer Kế Toán, Việc Freelance

13. I explained enough for her understanding what was happening.

14. To see hlặng khổng lồ walk down the street, you'd never know he was blind.

15. Most people are afraid hearing the truth about them.

VII. Complete each of the sentences with an appropriate preposition.

1. A selfish person is incapable ………….. true friendship.

2. He was accused…………..being disloyal…………..the government.

3. How much time vì you spend…………..homework?

4. Good friendship should be based ………….. mutual understanding.

5. Do you keep in touch…………..any school friends?

6. Some adults have sầu a total lack…………..sympathy…………..young people.

7. He's more concerned…………..what people think about hlặng than anything else.

8. She had been briefly acquainted…………..hyên ổn more than trăng tròn years earlier.

9. She thought…………..hyên ổn very often.

10. Some people take…………..interest with enthusiasm, but they are soon tired …………..it.

VIII. Rewrite the sentence or join the pairs of sentences beginning with the word(s) given.

1. He worked out the answer. It was clever of hyên.

It was…………..…………..…………..…………..…………..

2. Marie always pays her bills regularly. She's careful that way.

Marie is always…………..…………..…………..…………..…………..

3. He was crossing the road. I caught sight of hyên ổn.

I noticed…………..…………..…………..…………..…………..

4. When we finally heard that David had arrived, we were very relieved.

We were relieved…………..…………..…………..…………..…………..

5. Why have you thrown up your job? You're mad.

You are…………..…………..…………..…………..…………..

6. Jimmy got into lớn his oto and drove away. I saw this.

I saw…………..…………..…………..…………..…………..

7. It is disappointing that we haven't heard from Molly.

We are…………..…………..…………..…………..…………..

8. Contacting her at work is usually quite easy.

She is…………..…………..…………..…………..…………..

9. The house shook violently & all of us felt that.

All of us felt…………..…………..…………..…………..…………..

10. Can you sign the papers please? They are ready now.

The papers are…………..…………..…………..…………..…………..

11. Don't lover Tom any money. That would be most unwise.

You…………..…………..…………..…………..…………..

12. Mr. Pinchley doesn’t allow his teenage children to lớn go out in the evenings.

Mr. Pinchley makes…………..…………..…………..…………..…………..

13. What I want to vì is start my own business. I’m keen.

I am…………..…………..…………..…………..…………..

14. Harry couldn’t get his parents’ permission khổng lồ buy a motorbike.

Harry’s parents didn’t let…………..…………..…………..…………..

15. We can’t possibly work in this noise.

It’s…………..…………..…………..…………..…………..

*

Các chúng ta xem đáp án bài tập giờ đồng hồ Anh lớp 11 dưới đây nhé

ĐÁPhường ÁN

I

/tʃ/ mutual, children, teach, literature, question, cheap, feature, cheese, purchase, nature, fortunate

/dʒ/ education, engineer, damage, village, religion, schedule, imaginary, jealous, jacket, geometry, suggest

II

1. enthusiasm

2. loyalty

3. sympathy

4. Intimate

5. unselfish

6. hospitality

7. incapable

8. acquainted

9. suspicious

10. friendships

III

1. lớn finish

2. running

3. to find out

4. wash/lớn play

5. stay

6. khổng lồ vì

7. say

8. lớn wait

9. translate

10. to start

11. to talk

12. to download

13. khổng lồ watch/ practicing

14. to inform

15. lớn see/win

IV

1. Scissors are too sharp for very young children to lớn use.

2. They consider it wrong lớn smoke in public places.

3. I think we should let them stay until the weekend.

4. Who was the first person khổng lồ climb the Everest without oxygen?

5. She noticed him running away from home page.

6. The film made them laugh right from the first few minutes.

7. I’ll have sầu the plumber look at the central heating boiler.

8. You was clever lớn work out the answer of it.

9. The guide didn’t tell the tourists when to lớn be baông chồng at the coach.

10. The guide didn’t speak loudly enough for everyone to hear.

IV.

1. d

2. b

3. a

4. a

5. c

6. a

7. d

8. a

9. b

10. c

11. b

12. a

13. d

14. a

15. d

VI.

1. longed for

2. him say

3. climbing

4. consented to

5. working

6. held

7. drawing

8. lớn show

9. explain

10. to lớn say

11. freely

12. borrow

13. khổng lồ understand

14. walking

15. afraid of

VII

1. of

2. of/to

3. on

4. on

5. with

6. of/for (towards)

7. about (for)

8. with

9. of

10. up/of

VIII

1. clever of him lớn work out the answer.

2. careful of paying her bills regularly.

3. hyên ổn crossing the road.

4. lớn hear that David had arrived.

5. mad to throw up your job.

6. Jimmy get into lớn his car and drive sầu away.

7. disappointed not lớn hear from Molly.

8. usually quite easy khổng lồ contact at work.

9. the house shaking violently.

10. ready for you to sign.

11. would be unwise to lkết thúc Tom any money.

12. his teenage children stay home page in the evenings.

13. keen on starting my own business.

14. him buy a motorbike.

15. impossible for us to work in this noise.

Xem thêm: Lời Bài Hát Quôc Ca, Đảng Bộ, Lời Bài Hát Quốc Tế Ca, Đảng Bộ

các bài luyện tập giờ Anh lớp 11 unit 1 gồm lời giải trên đây sẽ giúp đỡ chúng ta khối hệ thống lại kiến thức với đạt điểm cao trong các kỳ thi thời điểm cuối kỳ đó.


Chuyên mục: Tổng hợp